Nieuws

The Dogeffect houdt van 27 augustus t/m 23 september 2018 vakantie. We zijn jullie graag daarna weer!

28 November 2017: Helaas hebben wij vandaag afscheid moeten nemen van onze dierbare Ivy. Ze zal ontzettend gemist worden..

IvyIvy is een vriendelijk, eigenwijs Dwergkeeshondje. Ze doet wat ze wil. Soms betekent dat dat ze alles voor je uit de kast haalt, soms betekent dat dat je zelf alles uit de kast moet halen om door Ivy iets gedaan te krijgen. Ze is ontzettend lief, maar stelt daarnaast duidelijk haar grenzen. Deze grenzen worden door anderen nog wel eens over het hoofd gezien. Waarschijnlijk omdat Ivy zo bescheiden van formaat is.. Ze moet daarom weleens in bescherming worden genomen.

September 2017: Samen met enkele collega’s binnen het vak, hebben we de Stichting Dutch Assistance Dogs opgericht! We zullen binnen de stichting veel mensen gaan helpen bij het opleiden van hun eigen assistentiehond. Samen met hun assistentiehond kunnen zij weer makkelijker participeren in de maatschappij. De honden van The Dogeffect mogen toekomstige assistentiehonden eigenaren alvast een voorproefje geven, van wat hen te wachten staat qua training. Zo zijn zij goed voorbereid, wanneer zij met hun eigen pup aan de slag gaan.

Op 26 maart is The Dogeffect van 20.00-01.00 uur samen met collega-praktijk Duo-coaching te vinden op het evenement ‘FeelGood Cafe Ladies Only’ bij Wooncafe LEF in Dinxperlo. Wij staan u dan graag te woord!