Ons team

Sabine van Westerop

profielfoto SabineSabine is van jongs af aan opgegroeid met honden en heeft mogen ervaren hoeveel liefde, vertrouwen en leerzame lessen honden kunnen geven. Naast zich jarenlang verdiept te hebben in honden(gedrag) met een opleiding Dierverzorging, Hondentoiletteren, Kynologisch instructeur en meerdere (bij)banen in de hondenwereld, heeft ze zich ook verdiept in het bevorderen van het welzijn en de geestelijke gezondheid van mensen. Met de opleiding tot Toegepast psycholoog, stages, een bijbaan in een begeleid wonen instelling en een baan als schoolpsychologe heeft ze zich gespecialiseerd in gedragsveranderingen die leiden tot een waardevoller leven.

Met het volgen van de opleiding ‘Dog assisted Coaching’ van Pets4Care startte zij met het combineren van beide passies tot één wereld waarin mensen profiteren van de wijze lessen van, en de ervaringen die zij opdoen met, de honden. Vanuit ‘The Dogeffect’ is zij tevens werkzaam als coach en trainer binnen de stichting ‘Dutch Assistance Dogs’.

Shiva

ShivaShiva is een vrolijke, nieuwsgierige en gepassioneerde Tervuerense herder. Ze is een dame van uitersten: of ze knuffelt je plat of ze kijkt je wantrouwig aan, of ze ligt gevloerd of ze stuitert woest enthousiast rond. Het ene moment luistert ze perfect en even later trekt ze haar eigen plan. Shiva leert snel, maar ze kan haar slimmigheden ook inzetten om lekker ondeugend te zijn. Bovenal is Shiva gevoelig en stemt daardoor perfect af op de ander en/of op de situatie.

Keski

KeskiKeski is de jongste van het stel, een Finse Lappenhond met een hoog knuffelbeer-gehalte. Behalve dat haar vacht heerlijk zacht is, doet ze er ook alles voor om geknuffeld te worden. Ligt er een hond, op de rug, voor je voeten, dan is het Keski die je duidelijk wil maken dat er geknuffeld dient te worden. Keski vindt het leuk om oefeningen te doen, maar het moet natuurlijk niet op werken gaan lijken! Verder is ze een natuurliefhebber, die zich soms wat te letterlijk wil verdiepen in de natuur!