Teambuilding

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje voor uw team? Activiteiten die niemand aan had zien komen en die ervoor zorgen dat uw team (nog) hechter wordt en weer vol met inspiratie en nieuwe inzichten naar huis -en naar het werk- gaat?

Dan moet u bij The Dogeffect zijn! De activiteiten op een teambuildingsdag van The Dogeffect zorgen ervoor dat uw team optimaal moet samenwerken en moet nadenken over het slim inzetten van elkaars kwaliteiten. Eventueel zorgt een beetje wedstrijdelement ervoor dat iedereen ‘op scherp’ staat. De honden van The Dogeffect zorgen ervoor dat afstemming met elkaar en met de honden vereist is. Daarnaast spiegelen de honden het gedrag van de teamleden en het team als geheel. Dit zorgt ervoor dat activiteiten soepel of juist moeizaam verlopen. De coaches observeren het gedrag van de honden als reactie op het gedrag van de teamleden. Dit levert interessante feedback op, waar het team ook na deze dag mee vooruit kan.

Vooraf worden de wensen en mogelijkheden met u als opdrachtgever besproken, zodat uw team zo optimaal mogelijk kan profiteren van deze inspirerende dag.