Therapie & Coaching

Van coaching tot en met therapie.. Bij The Dogeffect bieden we hulp op maat. Bij coaching gaat het er vooral om dat u zelf inzichten opdoet die u in uw persoonlijke ontwikkeling verder helpen. Vaak is er niet zozeer een probleem waar u in vast loopt, maar is er wel een behoefte aan groei. Er zijn bijvoorbeeld enkele vaardigheden die u beter onder de knie wilt krijgen.

In therapiesessies worden de stappen die u zet meer ‘aangestuurd’. U doet niet enkel inzichten op tijdens de sessie, maar gaat bijvoorbeeld ook actief aan de slag met opdrachten die u mee naar huis krijgt. Ook hierbij geldt dat er altijd naar u geluisterd wordt en dat u met iedere stap uit de voeten moet kunnen. Een traject krijgt meer de vorm van therapie, wanneer de hulpvraag gaat over een probleem dat u belemmert in uw dagelijks leven.

Het kan heel goed zijn dat uw vraag een aanpak vergt die tussen de twee uiterste vormen van coaching en therapie in zit. Dat is uiteraard geen probleem!

Meer informatie over therapie en coaching gericht op verschillende levensfasen vindt u op de pagina’s: kinderen, jeugd en volwassenen.

Shiva met Sandra