Jeugd

Pubertijd, adolescentie, jongvolwassenheid.. Levensfasen waarin de maatschappij steeds meer van je verlangt, waarin je steeds zelfstandiger wordt en voor veel uitdagingen en keuzes komt te staan. Niet gek dat dit niet de makkelijkste periode van het leven is. Daarnaast kunnen er nog andere gebeurtenissen, situaties en gedachten zijn, die ervoor zorgen dat je niet tevreden bent met hoe je op dit moment in het leven staat.

Loop je vast om bovenstaande, of misschien wel hele andere redenen, dan kan The Dogeffect met je meekijken. Samen bepalen we wat je nodig hebt en hoe we daarmee aan de slag gaan. Zo kan het zijn dat we alleen gesprekken voeren, maar kan het ook zo zijn dat we vooral actief aan de slag gaan met (één van) de honden. Vaak is het nodig om ook tussen de sessies door aan de slag te gaan met kleine opdrachten. Uiteindelijk is het namelijk de bedoeling dat je zonder The Dogeffect en in je eigen omgeving, weer verder kunt.

Voordat het traject start krijg je een inschrijfformulier toegezonden, aan de hand van dit formulier en een intakegesprek bepalen we of je bij The Dogeffect op de juiste plek bent of dat je ergens anders beter geholpen kunt worden.